ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

Δώστε λύση σε θέματα όπως:

  • Παχυσαρκία - Παιδική Παχυσαρκία
  • Σωστή ανάπτυξη και σωστές διατροφικές συνήθειες. Μάθετε πληροφορίες για την ιδανική διατροφή του παιδιού σας.
  • Ανάγκη για θρεπτικά συστατικά. Μην παραμερίζετε τις ανάγκες του οργανισμού σας.

Η σωστή διατροφή σήμερα, εξασφαλίζει υγεία και ισορροπία αύριο. Παρεμποδίστε την δημιουργία λιποκυττάρων σε μικρές ηλικίες, όταν ακόμα το σώμα διαμορφώνεται. Η διαιτολόγος και ο συνεργάτης της είναι σε θέση να συμβουλέψουν τους γονείς και τα παιδιά που επιλέγουν συγκεκριμένες τροφές και δείχνουν άρνηση σε άλλες με μεγάλη θρεπτική αξία.

Τέλος, μπορείτε να λύσετε όλα τα προβλήματα που βασίζονται στις διατροφικές σας συνήθειες, σε όποια ηλικία και αν βρίσκεστε. Πότε δεν είναι αργά να αλλάξετε τις λανθασμένες επιλογές πάνω στο κομμάτι του καθημερινού φαγητού. Επισκεφθείτε το γραφείο της διαιτολόγου Ταλαμπούκα Ελένη για να εξασφαλίσετε υγεία και όμορφη εμφάνιση.

ΕΝΗΛΙΚΕΣ & ΠΑΙΔΙΑ
Η διαιτολόγος κάνει ολοκληρωμένες προτάσεις που αφορούν τις διατροφικές συνήθειες ενός παιδιού αλλά και ενός ενήλικα.
​Μπορείτε να κλείσετε ένα ραντεβού και να μιλήστε πάνω στις δικές σας ανάγκες ή συνήθειες. Βρείτε παρέα τη χρυσή τομή του τρόπου διατροφής σας, χάστε όλο το περιττό βάρος και πάνω απ’ όλα προσφέρετε στον οργανισμό σας όλες τις απαραίτητες θρεπτικές ουσίες που χρειάζεται για να ανταπεξέλθει στην δύσκολη καθημερινότητα.

image-162406-pregnant.jpg?1458297503239

ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ - ΓΑΛΟΥΧΙΑ

Κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης κρίνεται απαραίτητη η παρακολούθηση της εγκύου από τους πρώτους κιόλας μήνες κύησης. Εξασφαλίζεται με αυτόν τον τρόπο η σωστή και πλήρης ανάπτυξη του εμβρύου. Υπάρχουν κάποια θρεπτικά συστατικά τα οποία οφείλει να λαμβάνει μια μέλλουσα μητέρα λόγω των αυξημένων αναγκών του οργανισμού. Παράλληλα, πρέπει το βάρος της εγκύου να είναι ελέγχεται τακτικά γιατί επηρεάζει ακόμα και τον τοκετό. Όλες οι ανάγκες και τα δεδομένα που ίσχυαν μέχρι και πριν την εγκυμοσύνη αλλάζουν. Επισκεφθείτε τη διαιτολόγο για να λάβετε ολοκληρωμένη πληροφόρηση πάνω σε διατροφικές συνήθειες, τροφές και θρεπτικά συστατικά που οφείλει να λαμβάνει μια έγκυος. Δώστε ιδιαίτερη βαρύτητα στη σωστή διατροφή, γιατί είναι ένας παράγοντας ο οποίος λειτουργεί αλυσιδωτά με την ανάπτυξη του εμβρύου. 

Γνωρίζατε ότι τα παραπάνω κιλά στην εγκυμοσύνη οφείλονται: 

  • Στην αύξηση βάρους του μωρού
  • Στον πλακούντα
  • Στον όγκο αίματος και ύδωρ του σώματος της μητέρας
  • Στον όγκο της μήτρας
  • Στον όγκο των μαστών
  • Στο αποθηκευμένο λίπος

​Επικοινωνήστε με τη διαιτολόγο-διατροφολόγο
και αποκτήστε πλήρη εικόνα.

image-162407-gym.jpg?1458297524720

ΑΘΛΗΤΕΣ

Εάν είστε επαγγελματίας αθλητής ή ασχολείστε πολύ με τον αθλητισμό σε μη επαγγελματικό επίπεδο, τότε σίγουρα γνωρίζετε ότι η διατροφή είναι καθοριστικός παράγοντας των επιδόσεων αλλά και της ισορροπίας του οργανισμού σας. Ένα άτομο που ασχολείται με τον αθλητισμό οφείλει να λαμβάνει συγκεκριμένα θρεπτικά στοιχεία και έχει μεγαλύτερες ανάγκες σε θρεπτικά συστατικά απ’ ότι ένα μέσο άτομο που δεν αθλείται. 

Η σωστή λοιπόν διατροφή και οι καλές διατροφικές συνήθειες, βελτιώνουν την απόδοση του αθλητή, ειδικά εάν αυτός ασχολείται με τον πρωταθλητισμό. Παρέα με την ομάδα της διαιτολόγου – διατροφολόγου Ταλαμπούκα Ελένη μπορείτε να επιτύχετε ιδανική αναλογία λίπους και μυϊκού ιστού. Αυξήστε τη μυϊκή μάζα και κερδίστε τη μέγιστη απόδοση. Με τα προγράμματα που σχεδιάζονται πάνω στις δικές σας ανάγκες, πάνω στο δικό σας τρόπο ζωής και πάνω στις καθημερινές σας ανάγκες, μπορείτε να πετύχετε τις καλύτερες επιδόσεις!